Олександр Терещук: "Найкраща нагорода - слова подяки громадян"

Олександр Терещук: "Найкраща нагорода - слова подяки громадян"

24.09.13 05:39 0 760
Під час виїзного прийому громадян у Старій Вижівці люди приходили не лише поговорити про свої проблеми з начальником УМВС України у Волинській області Олександром Терещуком, а й подякувати за професіоналізм і людяність його підлеглих.

На прийом до генерал-майора міліції записалося небагато громадян. Дехто просив допомоги у вирішенні господарських спорів або ж розслідуванні кримінальних проваджень. Василь Рибачук прийшов просити сприяння щодо встановлення відповідних дорожніх знаків на одному з перехресть у місті Ковелі, щоби водіїв не штрафували при його проїзді. А дехто прибув, аби висловити слова підтримки.

Зокрема лікар-отоларинголог районної лікарні Петро Денисюк звернувся до головного міліціонера області із подякою, адже місцеві правоохоронці оперативно знайшли його викрадений автомобіль та встановили особу зловмисника.

– Завдяки нашим міліціонерам машину знайшли того ж дня, – наголосив Петро Тихонович. – Тому я хочу подякувати їм за сумлінне відношення до виконання своїх обов’язків. Скажу більше: колектив старовижівської міліції – це люди, які знають свою справу і завжди співчувають громадянам у їхній біді. Тож я бажаю їм найперше здоров’я і успіхів у роботі.

Подія трапилася 15 серпня 2013 року. Чоловік повідомив про те, що в період із 6 год. 30 хв до 10 год. 30 хв невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ 2101», який він залишив на вулиці біля залізничного вокзалу в смт Стара Вижівка. Матеріали за даним фактом одразу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів у рамках досудового розслідування начальник сектору карного розшуку Старовижівського райвідділу майор міліції Олег Бурда та оперуповноважений цього сектору молодший лейтенант міліції Роман Вареник встановили, що близько 07 години ранку житель міста Ковеля, перебуваючи біля вищезгаданого залізничного вокзалу, незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 2101», який належав заявнику. Завдяки оперативним і професійним діям вказаних працівників карного розшуку зловмисник був затриманий, а транспортний засіб повернутий власнику.

– Ми робимо все для того, аби забрати умовний бар’єр між міліцією та громадянами, – зауважив натомість Олександр Терещук. – І такі-от слова від людей – найкраще підтвердження того, що ми обрали правильний шлях.

Згодом під час засідання колегії УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції вручив Олегові Бурді та Романові Варенику подяки та грошові премії.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ