В Івано-Франківській області колишній працівник складу обікрав підприємця на 17 тис. грн.

В Івано-Франківській області колишній працівник складу обікрав підприємця на 17 тис. грн.

24.09.13 06:12 0 741
В одному із складських приміщень у Івано-Франківську протягом тривалого часу пропадали продукти харчування. Спочатку у крадіжці власник складу запідозрив своїх працівників. Та, коли виявити злодія не вдалося, а продукти продовжували зникати далі, підприємець звернувся в міліцію.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що крадіжки скоювали двоє 18-річних жителів обласного центру. Один із них раніше працював на складі. При звільненні юнак прихопив із собою запасний ключ від складського приміщення. Спочатку хлопець сам навідувався до складу, переважно в нічний час доби, а відтак взяв із собою раніше судимого за зберігання наркотиків товариша. У виборі продуктів злодійкуваті молодики перебірливими не були – брали все, що потрапляло під руки: пиво, енергетичні напої, навіть масло та олію.

За підрахунками підприємця, загальна сума викрадених продуктів становить 17 тисяч гривень. На відносно 18-річних франківців відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185-ї Кримінального кодексу України, що карається позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ