Олег Сало: "Міліція Прикарпаття не стоїть осторонь надважливого процесу - перетворення українського суспільства"

Олег Сало: "Міліція Прикарпаття не стоїть осторонь надважливого процесу - перетворення українського суспільства"

24.09.13 06:48 0 807
Робота правоохоронних органів у розкритті злочинів, профілактиці підліткової злочинності, поліпшенні стану безпеки дорожнього руху успішно реалізується Управлінням внутрішніх справ області у тісній взаємодії з органами влади. Про це на колегії Івано-Франківської облдержадміністрації розповів начальник УМВС в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало.

«На ми є свідками та активними учасниками надважливого процесу – перетворення українського суспільства, однією зі складових якого є створення сучасної правової бази, гуманізація законодавства, завданням якої є захист конституційних прав та свобод простого українця, - почав свій виступ Олег Михайлович,- Процес перетворень вимагає від суспільства та органів внутрішніх справ, як його невід’ємної складової, значних зусиль до сприйняття та створення нової правової системи координат взаємовідносин між громадянином та владою. Владою в широкому сенсі цього слова, адже будь-яка особа наділена владними повноваженнями, будь то представник виконавчої гілки чи місцевого самоврядування, усі як один повинні працювати на задоволення законних інтересів громадян».

Олег Сало відзвітував за пророблену роботу усіх підрозділів УМВС за останні вісім місяців поточного року. За словами очільника обласної міліції проведена робота щодо покращення взаємодії Івано-Франківської обласної державної адміністрації з Управлінням МВС України в Івано-Франківській області у сфері забезпечення дотримання норм Конституції і законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян дала певні позитивні результати та дозволили зберегти контроль за станом криміногенної обстановки в області.Про це свідчить те, що міліція Прикарпаття у загальнодержавному рейтингу, відповідно до критеріїв оцінки МВС з початку поточного року займає передові місця.

Наприкінець генерал-майор міліції висловив сподівання на допомогу обласної державної адміністрації у фінансуванні систем відеоспостереження в місцях проведення масових заходів та інших громадських місцях. Адже обладнання вказаних місць дало б можливість здійснювати більш ефективний контроль за станом громадського порядку, розкриття злочинів за гарячими слідами тощо.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Газзаєв: Ліміт в ...
Наступна новина: Андрій Яворський: ...

КОМЕНТАРІ