“Проект “Олімпійська надія – 2022″ має стати національної ідеєю для усіх українців”, – В.Шемчук

“Проект “Олімпійська надія – 2022″ має стати національної ідеєю для усіх українців”, – В.Шемчук

24.09.13 08:15 0 695
Про це голова ЛОДА заявив в раках робочої наради з питань підготовки заявкового документу на право проведення в Україні Зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор 2022 року.

В рамках обговорення, міжнародні фахівці презентували те, якою бачать Україну європейці, та першочергові кроки, які необхідно зробити для покращення іміджу нашої держави у світі.

“Я слухав презентацію не лише як голова Львівської ОДА, але й як голова відділення НОК України у Львівській області, як почесний президент Національної федерації водно-моторного спорту України і як спортсмен у минулому, – зазначив очільник області. – І найголовніше наше завдання – зламати ті стереотипи, які існують щодо України у пересічного європейця. Ця робота потрібна не лише Львівській та Закарпатській областям. Проект “Олімпійська надія -2022 року” має стати національною ідеєю усіх наших співгромадян. Без сумніву, нас чекає нелегка праця. Але ми маємо колосальне бажання, політичну волю керівництва держави та працьовитих людей. Усі ці фактори, переконаний, позитивно вплинуть на рішення МОК”, – зауважив голова ЛОДА.

Нагадаємо, 24 вересня, за участю голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука, міського голови міста Львова Андрія Садового, представників Закарпатської області, ГО “Олімпійська надія – 2022? та іноземних компаній розпочалась робоча нарада з питань підготовки заявкового документу на право проведення в Україні Зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор 2022 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ