Львівщина: Віктор Шемчук зустрівся з представниками компанії ТОВ «Західгазінвест»

Львівщина: Віктор Шемчук зустрівся з представниками компанії ТОВ «Західгазінвест»

24.09.13 05:57 0 794
24 вересня, голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук зустрівся із керівництвом та акціонерами компанії ТОВ «Західгазінвест».

Зазначимо, ТОВ «Західгазінвест» – це інтегрована компанія, що спеціалізується на розвідці, видобутку, транспортуванню, а також реалізації нафти і газу. Компанія має досвід видобутку нафти й газу в інших регіонах України і планує проводити відповідні роботи й на території Львівської області.

Компанія ТОВ «Західгазінвест» задекларувала відкритість, прозорість робіт щодо залучення новітніх технологій, збереження екологічної безпеки, врахування усіх соціальних стандартів.

«Ми завжди радо вітаємо усіх, хто інвестує у розвиток регіону, створює робочі місця, сплачує податки до місцевого бюджету, а також сприяє зміцненню нашої економіки», – сказав Віктор Шемчук.

Також голова ОДА запевнив гостей, що облдержадміністрація надаватиме їм сприяння, аби вони змогли реалізувати на території області свої проекти.

Своєю чергою керівництво компанії наголосили, що політика їхньої компанії побудована виключно на узгодженій, толерантній співпраці як з органами місцевого самоврядування, так і з громадськістю.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=121

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ