У Львівській області рава-Руські свободівці не висуватимуть свого кандидата на посаду секретаря міськради

У Львівській області рава-Руські свободівці не висуватимуть свого кандидата на посаду секретаря міськради

24.09.13 05:47 0 778
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Раві-Руській міськраді не висуватиме свого кандидата на посаду секретаря міської ради, оскільки не бачить можливости для конструктивної співпраці з міським головою Іриною Верещук, яка спрямувала всі свої зусилля на дискредитацію націоналістів. Про це йдеться в заяві Рави-Руської міської організації ВО "Свобода".

Як зазначили свободівці, на наступній сесії Ірина Верещук пропонуватиме на посаду секретаря ради представника фракції ВО "Свобода" – про це йдеться в проєкті рішення, оприлюдненого на сайті міської ради. У зв'язку з цим вони заявили:

"Рава-Руська міська організація ВО "Свобода", йдучи на вибори, декларувала свою відданість громаді та гарантувала захист інтересів равчан. Фракція ВО "Свобода", сформована в міській раді у 2010 році, завжди виступала за прозоре ухвалення рішень. Депутати як представники громади усвідомлюють свою відповідальність за законність рішень ради та справедливий розподіл земельних ділянок.

Реагуючи на звернення громадян, депутати вивчили ситуацію довкола розподілу кварталу забудови по вулиці Лісна та виявили факти зловживання з боку міського голови Ірини Верещук. Інформацію про це депутати озвучили на черговій сесії міськради, що відбулася 9 серпня 2013 року, та довели до відома громади через засоби масової інформації.

У відповідь на це Ірина Верещук, аби прикрити власні махінації, розгорнула брудну антисвободівську кампанію. Міський голова почала безпідставно звинувачувати фракцію ВО "Свобода" у всіх можливих гріхах – від привласнення всієї землі в Раві-Руській і аж до знищення пам'ятника УПА. Міський голова тиражує брехню в місцевих та регіональних ЗМІ, свідомо перекручує факти і маніпулює думкою громадськости.

Зважаючи на активну діяльність Ірини Верещук, спрямовану на дискредитацію опозиційних сил, ВО "Свобода" не бачить можливости для конструктивної співпраці з діючим міським головою.

З огляду на вищезазначені факти фракція ВО "Свобода" в Раві-Руській міській раді ухвалила рішення не висувати свого представника на посаду секретаря Рави-Руської міської ради.

Водночас фракція ВО "Свобода" в Раві-Руській міській раді не знімає з себе відповідальности за ситуацію в місті. Депутати і надалі працюватимуть над вирішенням проблем міста та захищатимуть інтереси громади".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Баварія" підпише лідера ...
Наступна новина: У новий тренерський штаб ...

КОМЕНТАРІ