Львівська "Студентська Свобода" відзначила 9-ту річницю "яйцепадіння" Бандюковича

Львівська "Студентська Свобода" відзначила 9-ту річницю "яйцепадіння" Бандюковича

24.09.13 08:26 0 986
24 вересня 2013 року активісти Львівської молодіжної організації "Студентська Свобода" відзначили 9-ту річницю "яйцепадіння" Бандюковича.

Учасники акції закидали опудало Бандюковича бутафорними паперовими яйцями, на яких були зображені найбільші проблеми української нації. Зокрема: знищення урядом "Азірова–Табачніка" української мови, "виривання" славетних сторінок з підручників історії України, свавілля правоохоронних органів, несправедливість судів, погіршення життя пересічного українця тощо.

Під час виступу керівник Львівської "Студентської Свободи" Андрій Пшик зазначив: "Цією акцією ми намагалися нагадати українцям, що великі речі починаються з малих, але тим не менш важливих вчинків. Як у випадку з біблійною історією, коли Давид переміг гіганта Голіяфа, так і український політичний колос впав від маленького курячого яйця. Зараз український народ потерпає під деспотією донецько-бандитських загарбників, яка здається міцною та непереможною, проте насправді має глиняні ноги. Мобілізуймося та гуртуймося, разом ми сила і окупаційний колос неодмінно впаде".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ