Андрій Яворський: "Садовий намагається приховати від громади реальний стан "Львівводоканалу"

Андрій Яворський: "Садовий намагається приховати від громади реальний стан "Львівводоканалу"

24.09.13 06:48 0 917
Міський голова Львова Андрій Садовий свідомо виключив питання звіту тимчасової депутатської комісії з вивчення стану систем централізованого комунального водопостачання та водовідведення з порядку денного сесії Львівськогої міської ради. Коли ж з ініціятиви депутатського корпусу питання звіту знову включили до переліку для розгляду на сесії, його поставили наприкінці, розраховуючи, що засідання затягнеться до ночі й журналістів у залі на той час уже не буде. Про це 24 вересня 2013 року повідомив голова цієї депутатської комісії свободівець Андрій Яворський.

Як розповів депутат, роботу з вивчення господарської діяльности комунального підприємства "Львівводоканал" та напрацювання висновків щодо ситуації у галузі водопостачання та водовідведення Львова комісія виконала ще на початку червня.

"Ще перед засіданням ради 19.09.13 міський голова виключив звіт комісії з порядку денного, де воно значилося за №2 в пропозиціях до порядку денного. На запитання про причини цього рішення ми не почули від Садового чіткої відповіді. Через наполягання депутатського корпусу це питання як надважливе для життєдіяльности міста таки включили до розгляду останньої сесії ЛМР. Проте цього разу міський голова, напевно, побоюючись публічного озвучення нагальних проблем комунального підприємства, таких як великий відсоток втрати води при її постачанні в оселі городян, відсутність стратегічного плану розвитку підприємства, хаотична кадрова політика тощо, вирішив його перенести на кінець пленарного засідання. Не бажаючи уподібнюватись до чинного керманича міста з його практикою формального проведення звітів, ми ухвалили рішення перенести наш звіт на наступну сесію міськради, аби кожен львів'янин зміг почути про всі порушення та проблеми на львівському комунальному підприємстві "Львівводоканал", – зазначив свободівець Андрій Яворський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сало: "Міліція ...
Наступна новина: Вчені наблизилися до ...

КОМЕНТАРІ