Віктор Шемчук взяв участь у благочинному аукціоні на підтримку Львівської ЗОШ №44 імені Т.Г. Шевченка

Віктор Шемчук взяв участь у благочинному аукціоні на підтримку Львівської ЗОШ №44 імені Т.Г. Шевченка

24.09.13 07:54 0 819
24 вересня за участю голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука відбувся доброчинний мистецький аукціон на підтримку єдиної у Львові школи названої іменем Т.Г.Шевченка – загальноосвітньої середньої школи № 44.

Зазначимо, даний захід відбувся за ініціативи львівських митців та під патронатом голови ОДА Віктора Шемчука в рамках культурного проекту «Мистецький арсенал добрих справ»

«Мені приємно долучитися до хороших ініціатив. Я вдячний митцям, які надали свої роботи для аукціону задля того, аби учні єдиної у Львові школи названої іменем Т.Г.Шевченка мали змогу гарно навчатися, здобувати якісну освіту та гордо нести звання українця, звання львів’янина», – сказав у вітальному слові очільник області.

Також Віктор Шемчук наголосив на необхідності проведення таких заходів на Львівщині задля відродження традицій меценацтва.

Під час аукціону на продаж виставили картини народних художників України Михайла Демцю, Бориса Буряка, Василя Федорука, заслужених діячів мистецтв України Ореста Скопа і Романа Яціва, заслужених художників України Петра Сипняка та Олександра Крохмалюка, художників Дмитра Парути, Андрія Ментуха, Володимира Іванишина, Сергія Міхновського, Сергія Резніченка, Олексія Косатого, Романа Опалинського, Володимира Богуславського, Ігоря Ковалевича, Валерія Шаленка, Теодозія Салія.

Всього до участі в аукціоні було запропоновано близько 25 мистецьких робіт (живопис, графіка та кераміка).Як зазначають організатори, проект є некомерційний та не має на меті отримувати фінансову вигоду. Кошти від реалізації проекту будуть скеровані виключно на здійснення першочергових ремонтно-реставраційних робіт на території та у приміщеннях загальноосвітньої середньої школи № 44 у м. Львові.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: "Барси" поступилися ...

КОМЕНТАРІ