У Рівненській області керівництво обласної міліції та громада - за об'єктивне вирішення проблем

У Рівненській області керівництво обласної міліції та громада - за об'єктивне вирішення проблем

24.09.13 06:24 0 777
З особистого прийому громадян та з вирішення нагальних проблем місцевих жителів — саме так розпочалася робоча поїздка начальника УМВС України в Рівненській області Василя Лазутка до села Оженин Острозького району.

Самогоноваріння, побутові сварки та пропозиції щодо покращення взаємодії міліції з громадськими формуваннями з охорони громадського порядку — саме такі питання мешканці Оженина адресували очільнику рівненської міліції.

Після особистого прийому громадян Василь Лазутко зустрівся з громадою, аби обговорити нагальні питання, які стояли на порядку денному. Вислухати думку кожного про роботу міліції та зробити належні висновки — ось головна мета подібних зустрічей з громадою.

— Я працюю на посаді начальника міліції в Рівненській області вже третій рік. За цей час я намагаюся зробити все, аби питань до роботи правоохоронних органів було якнайменше, — зазначив Василь Лазутко. — Саме тому ми намагаємося зустрічатися із людьми, в першу чергу, у найбільш віддалених та проблемних населених пунктах, та вислухати кожного, надати відповідь навіть на незручні питання та допомогти.

Зі слів Василя Івановича, особливих проблем в Острозькому районі немає, а причина цьому — професіоналізм місцевих керівників та тісна взаємодія між органами місцевого самоврядування, міліцією та прокуратурою.

Позитивні зрушення у питанні довіри до міліції відзначила і заступник з виховної роботи місцевої загальноосвітньої школи Віра Мартинчук:

— Хотілось би насамперед подякувати начальнику Острозького міського відділу міліції Валерію Самчуку та усім працівникам сектору кримінальної міліції у справах дітей за їх постійну роботу з підростаючим поколінням, — наголосила Віра Мартинчук. — Сподіваюся, ця зустріч стане своєрідним стимулом для ще більш плідної співпраці.

Користь від проведеної зустрічі відзначив і голова Острозької РДА Василь Дума:

— Найголовніше, що тут зібралася досить різностороння аудиторія, усі ставили запитання та цікавилися роботою правоохоронних органів. Я думаю, що такі зустрічі вкрай важливі і несуть у собі неабиякий позитив, адже люди можуть особисто поспілкуватися з представниками правоохоронних органів. Тож дистанція між міліцією і громадою практично зникла. У нас на Острожчині це так і є.

Вікторія Антонова,

Острозький МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Слован" підписав ...
Наступна новина: Посол ООН у Сомалі закликає ...

КОМЕНТАРІ