Луганська міліція затримала двох початківців наркоманів із благополучних родин

Луганська міліція затримала двох початківців наркоманів із благополучних родин

25.09.13 08:00 0 851
До чергової частини Свердловського міського відділу ГУМВС України у Луганській області надійшло повідомлення від місцевого жителя, про те, що на території одного з колишніх сільськогосподарських підприємств молоді люди збирають рослини конопель.

Того ж вечора, під час перевірки отриманої інформації, працівники міліції затримали двох молодих людей, які на місці зростання дикорослих конопель збирали для себе «зілля». У одного з хлопців правоохоронці виявили газетний згорток, в якому знаходилася вже зібрана масляниста речовина рослинного походження темно-зеленого кольору з явним запахом канабісу.

В ході проведення перевірки працівники міліції з'ясували, що молоді люди з благополучних сімей, студенти одного з навчальних закладів міста, характеризуються викладачами з позитивного боку. На питання правоохоронців, для чого вони збирали рослини, хлопці розповіли, що вирішили спробувати покурити травичку. А зустрілися вони на полі випадково.

Вилучена у молодих людей речовина, за оцінкою фахівців, є смолою канабісу масою 10 грам. Кримінальна відповідальність за незаконні дії з такою наркотичною речовиною настає з 0,5 грам даного наркотику.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за статтею 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України. Ведеться досудове слідство.

Відділ зв'язків із громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перевозите товари через ...
Наступна новина: Зниклу дівчину ...

КОМЕНТАРІ