Харківські міліціонери за

Харківські міліціонери за "гарячими слідами" затримали кривдника пенсіонерки

25.09.13 08:27 0 706
23 вересня 2013 року до чергової частини Сахновщинського РВ по телефону надійшло повідомлення, про те що в селище Красне невідомий чоловік за місцем мешкання 93 річної пенсіонерки, напав на неї та заволодів грошима в сумі 700 гривень.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група РВ. Під час проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками міліції за «гарячими слідами», був встановлений та затриманий кривдник старенької. Ним виявився 26 річний односельчанин, раніше судимий, ніде не працюючий.

Працівниками карного розшуку було встановлено, що близько 00-10 ночі чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, шляхом вибиття ногою вхідних дверей, проник до будинку одинокої пенсіонерки застосувавши до неї фізичну силу, а саме душив її, вимагав від старенької гроші. Перелякана жінка, віддала своєму кривднику усі заощадження - 700 гривень.

Як пояснив підозрюваний, тієї ночі він добре хильнув алкоголю, хотілось продовження, а гроші закінчилися, тому довго не думаючи, знаючи що поряд живе самотня бабуся він рішив поживитися за рахунок пенсіонерки. Викрадені гроші пішов одразу витрачати на продовження «банкету», за цим заняттям його співробітники міліції і виявили. Речові докази (гроші) вилучені та повернуті жінці.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим райвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 187 (розбій поєднаний з проникненням в житло) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За фактом вчинення ...
Наступна новина: На Дніпропетровщині ...

КОМЕНТАРІ