В МВС представили новопризначеного офіцера зв'язку Федерального відомства кримінальної поліції Німеччини в Україні

В МВС представили новопризначеного офіцера зв'язку Федерального відомства кримінальної поліції Німеччини в Україні

25.09.13 08:40 0 840
Саме з цією метою до МВС України прибула делегація Німеччини на чолі з президентом Федерального відомства кримінальної поліції Німеччини – начальником НЦБ Інтерполу ФРН паном Йоргом Цірке. Міліцейське відомство України представляв керівник РА Укрбюро Інтерполу Василь Неволя.

Відтепер посаду офіцера зв’язку Федерального відомства кримінальної поліції в Україні очолюватиме головний комісар кримінальної поліції Міхаель Райлинг.

Василь Неволя привітав новопризначеного й запевнив у готовності до підтримки й співпраці.

- Федеральне відомство кримінальної поліції Німеччини – БКА є одним з найважливіших міжнародних партнерів нашого Міністерства, - зазначив керівник підрозділу. - За роки співпраці налагоджена тісна та плідна співпраця у боротьбі з організованою злочинністю, з незаконним обігом наркотиків, торгівлею людьми, відмиванням грошей, незаконним вивезенням культурних цінностей, боротьбі з кіберзлочинністю та переміщенням викрадених автомобілів.

Зокрема, конструктивна взаємодія налагоджена й у міжнародному розшуку злочинців та здійсненні їх екстрадиції.

існує багато напрямків, які потребують тісної взаємодії: боротьба з організованою злочинністю, з відмиванням грошей, з кіберзлочинністю, з незаконним обігом наркотиків, крім того залишаються актуальними питання боротьби з нелегальною міграцією, торгівлею людьми транскордонним переміщенням викраденого автотранспорту, тощо.

За словами Василя Неволі, найважливішою метою України є європейська інтеграція і МВС активно співпрацює з правоохоронними органами країн Європейського Союзу. Високий рівень співробітництва з БКА і з Федеральним МВС Німеччини був і залишається дуже важливим.

- Упевнений в тому, що наша шня зустріч є підтвердженням обопільного прагнення розвивати та поглиблювати нашу співпрацю у боротьбі зі злочинністю, - підкреслив керівник підрозділу.

Наостанок представники делегації подякували українським правоохоронцям за організацію зустрічі та висловили надію на подальшу плідну співпрацю.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Дніпропетровщині ...
Наступна новина: Учасники спільного ...

КОМЕНТАРІ