У Харкові міліція допомогла батькам розшукати неповнолітню пропажу

У Харкові міліція допомогла батькам розшукати неповнолітню пропажу

25.09.13 09:05 0 823
22 вересня до чергової частини Фрунзенського РВ ХМУ ГУМВС України звернулась занепокоєна мешканка міста. Жіночка повідомила правоохоронцям, що її 14 річна дочка пішла з дому на заняття та не повернулась.

Пошуками дівчини зайнялись відразу співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей Фрунзенського та Київського районного відділу міліції. Майже добу працівники міліції вели пошукові заходи, опит валися друзі, однокласники, сусіди.

Нарешті кропітка робота правоохоронців дала свої результати. Як було встановлено неповнолітня, по закінченню занять пішла у гості до знайомого. Ввечері у дівчини начебто розболілась голова, розрядився мобільний телефон… Та замість того, щоб піти додому, або сповістити батьків, вона вирішила затриматись у гостях до ранку.

Працівники міліції провели профілактичну бесіду з усіма членами сі`мї, під час якої роз’яснили, що безвідповідальний вчинок дитини, свідчить про невідповідне виховання батьками.

Співробітниками ВКМСД Фрунзенського РВ відносно батька сімейства було складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) кодексу України про адміністративні правопорушення. Дана стаття передбачає відповідальність у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МВС України вивчатиме ...
Наступна новина: Вінницька міліція затримала ...

КОМЕНТАРІ