На Вінниччині співробітники міліції затримали двох підозрюваних, які до смерті побили чоловіка за 100 гривень

На Вінниччині співробітники міліції затримали двох підозрюваних, які до смерті побили чоловіка за 100 гривень

25.09.13 09:17 0 884
Загиблого виявив охоронник місцевого хлібокомбінату в лісовому масиві біля смт. Десна Вінницького району. Вже за декілька хвилин на місці пригоди працювала слідчо-оперативна група міліції. Експерти виявили на тілі потерпілого тілесні ушкодження, що могли свідчити про насильницьку смерть чоловіка.

Висновки судово-медичної експертизи тільки підтвердили припущення правоохоронців – чоловік загинув від травматичного шоку та множинних травм, серед яких перелом ребер, забій легенів, грудної клітини.

За словами заступника начальника УМВС полковника міліції Віктора Слободянюка, першочергово розшуковці з’ясували особу загиблого - 44-річний вінничанин останнім часом проживав в гуртожитку в смт. Десна, в придбаній батьками кімнаті. Чоловік перебивався тимчасовими заробітками.

Аби з’ясувати, за яких обставин і хто позбавив життя потерпілого, працівники міліції провели комплекс заходів – обстежили усю прилеглу до місця скоєння злочину територію в пошуках речових доказів, які допомогли знайти ключ до розкриття кримінальної історії, відпрацювали місцеві вокзали, в пошуках інформації опитували місцевих жителів. Також були підключені оперативні можливості.

В результаті оперативники вийшли на двох підозрюваних. За попередніми даними слідства, з загиблим вони познайомилися під час тимчасових заробітків. Чоловіки посварилися з потерпілим, не поділивши 100 гривень. Суперечка переросла в бійку, нещадно побитого чоловіка залишили помирати в лісопосадці.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України. Підозрюваним загрожує до восьми років ув’язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одеські транспортні ...

КОМЕНТАРІ