Одеські транспортні міліціонери залучають залізничників до співпраці

Одеські транспортні міліціонери залучають залізничників до співпраці

25.09.13 09:23 0 801
Начальник лінійного відділу на ст. Котовськ УМВС України на Одеській залізниці підполковник міліції Ігор Березовенко зустрівся з трудовим колективом вагонного депо станції, тож співробітники залізниці мали змогу особисто звернутись до міліцейського керівника з найбільш актуальними питаннями.

Керівник лінійного відділу ознайомив присутніх з головними принципами та завданнями у роботі правоохоронних органів у сучасних умовах. Ігор Валентинович доповів про результати діяльності лінійного відділу з початку поточного року та повідомив про оперативно-профілактичні заходи, які проводяться на дільниці обслуговування для оздоровлення криміногенної обстановки.

«За статистикою у теплу пору року традиційно зростає кількість майнових злочинів, в тому числі крадіжок деталей верхньої будови колії та обладнання рухомого складу залізниці», - зазначив Ігор Березовенко. – «Своїми діями крадії не тільки наносять матеріальні збитки, а й створюють загрозу безпеці руху, що може призвести до непередбачуваних наслідків». Керівник транспортної міліції підкреслив про необхідність підтримання тісної співпраці між правоохоронцями та громадянами для боротьби зі злочинністю на Одеській магістралі, закликав присутніх звертати увагу на підозрілих осіб, які безцільно перебувають на об’єктах залізниці. «У таких випадках необхідно одразу телефонувати до міліції, адже будь-яка інформація може виявитися важливою та сприяти оперативному розкриттю злочинів. Ми повинні об’єднати наші зусилля у протидії злочинності та зміцненні законності і правопорядку», - наголосив Ігор Валентинович.

У ході зустрічі представників трудового колективу вагонного депо цікавило, яка робота проводиться щодо реформування органів внутрішніх справ, які є позитивні зміни у роботі правоохоронних органів у зв’язку із запровадженням нового Кримінального процесуального кодексу.

Бесіда пройшла в теплій та дружній обстановці. Працівники залізниці на чолі з начальником вагонного депо Володимиром Сазанським та головою профспілки Володимиром Колесником подякували правоохоронцям за змістовну зустріч та висловили бажання й надалі вживати спільних заходів щодо протидії правопорушенням на транспорті.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ