Щоб зупинити порушника-водія працівникам міліції довелося застосувати зброю

Щоб зупинити порушника-водія працівникам міліції довелося застосувати зброю

25.09.13 09:36 0 850
О 01:40 інспектори ДАІ під час несення служби у місті Фастів на вулиці Горького помітили автомобіль «Форд-Транзит-Конект» білого кольору з зеленою смугою, водій якого рухався по смузі зустрічного руху.

Зупинивши автівку інспектори виявили, що інкасатор керував службовим транспортом у стані алкогольного сп’яніння. На вимогу правоохоронців вийти з а авто, чоловік зачинився середини та почав рух у напрямку одного з державтоінспекторів. Повторну вимогу інспектора зупинитись порушник також проігнорував. Аби перешкодити подальшому руху автомобіля та уникнути травмування колеги, співробітник Державтоінспекції із закріпленої за ним зброї здійснив два постріли по транспортному засобу інкасатора, пошкодивши бампер та заднє ліве колесо. Однак, і це не зупинило водія. Він продовжував рух намагаючись втекти. Та далеко від’їхати чоловікові не вдалося. На сусідній вулиці його зупинив інший патрульний наряд.

Згідно медичної довідки про на стан алкогольного сп’яніння у затриманого водія було виявлено 3.9 проміле алкоголю в крові. Наразі він дає свідчення слідчим. За фактом застосування табельної вогнепальної зброї прокуратурою проводиться перевірка.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Харківські міліціонери ...
Наступна новина: Нові міліцейські традиції ...

КОМЕНТАРІ