Нові міліцейські традиції зароджують в Луганській області

Нові міліцейські традиції зароджують в Луганській області

25.09.13 09:42 0 917
На Луганщині є навчальний заклад, в якому напружені вересневі будні щорічно перериваються традиційним урочистим і хвилюючим святом - Днем посвяти в ліцеїсти учнів першого курсу (9-х класів). У цьому році День посвяти в ліцеїсти мав хвилююче продовження.

Луганський обласний багатопрофільний ліцей постійно знаходиться в пошуку нових і цікавих ідей, які б дозволили не лише виконати освітні запити жителів Луганщини, а й спонукали б молодь до застосування в майбутньому своїх здібностей. І всі присутні в цей день стали свідками зародження нової і величної традиції.

На полігоні Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. Дідоренка відбулася презентація проекту «Юний міліціонер Луганщини», ініційована Головним Управлінням МВС України у Луганській області та Департаментом освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації. Тут же відбулося і вручення кращим ліцеїстам 10-11 класів посвідчення і знака «Юний міліціонер Луганщини».

Саме на базі Луганського обласного багатопрофільного ліцею створена дитяча організація «Юний міліціонер Луганщини», до якої можуть вступити підлітки з усієї області, які зможуть підвищувати правову свідомість, знайомитися з професією працівника правоохоронних органів.

Тому уважно і зацікавлено спостерігали за урочистою церемонією численні гості з різних районів області. Детальну інформацію вони мали можливість отримати під час презентації проекту «Юний міліціонер Луганщини», яка відбулася в актовій залі ліцею.

Під звуки військового оркестру ліцеїсти залишали плац Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. Дідоренка. Всі вони розуміли, що тепер на них чекає напружене і нелегке навчання, перш ніж на плечах з'являться офіцерські погони.

Відділ зв'язків із громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Щоб зупинити ...
Наступна новина: В Вінниці міліція затримала ...

КОМЕНТАРІ