У Львові на Кавову милю зареєструвались понад 200 учасників

У Львові на Кавову милю зареєструвались понад 200 учасників

25.09.13 11:35 0 862
У суботу, 28 вересня, новим та захопливим інтерактивом Свята «На каву до Львова» стане велопробіг «Кавова миля». Охочих долучитись до цього унікального велопробігу вже понад двісті. Про це повідомляють організатори фестивалю.

Отримавши реєстраційний номер, учасники «Кавової милі» стартуватимуть о 11:00 год від міської Ратуші, далі поїдуть за маршрутом: вул. Шевська — вул. Театральна — вул. Лесі Українки — вул. Друкарська та фінішуватимуть на площі Ринок.

Як повідомив директор Свята «На каву до Львова» Андрій Сидор, окрім позитивних емоцій та приємних вражень, учасники велопробігу отримають ще й кавовий сюрприз.

Кожен охочий може приєднатися до кавового велоквесту, завчасно зареєструвавшись на офіційному сайті Свята (coffeefest.lviv.ua) або на місці події. А для тих, у кого не буде власного велосипеда на площі Ринок, діятиме велопрокат.

Зауважимо, реєстрація на «Кавову милю» триватиме до 18.00 год. 26 вересня. Отож, у кожного є ще можливість взяти свого двохколісного «друга» і разом з іншими кавоманами подолати шлях старовинними вуличками кавової столиці.

Також цього дня в рамках Свята о 13.00 год урочисто розпочнеться Тур кавових Короля та Королеви, які оберуть найгостиннішу кав’ярню із найсмачнішою кавою. Нагадаємо, щорічно під час фестивалю за допомогою коронованих осіб та усіх кавоманів обирається «Найкраща кав'ярня року».

Організатор: компанія «Дік-Арт». Сайт Свята: www.coffeefest.lviv.ua.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Сільська молодь про ...

КОМЕНТАРІ