Ужгородця засудили за побиття людини

Ужгородця засудили за побиття людини

25.09.13 13:06 0 699
На початку вересня Ужгородський міськрайонний суд розглянув розпочате міліцією кримінальне провадження відносно 22-річного ужгородця. Той обвинувачувався у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Ще в лютому молодик спровокував бійку з 30-річним чоловіком. Внаслідок чого потерпілий опинився в лікарні з переломом ноги й місяць лікувався.

А почалось все з того, що підсудний вирішив допомогти своїй знайомій. З нею вони разом росли, дружили з дитинства. Жінка вийшла заміж за згаданого 30-річного потерпілого, проте сімейне життя у них не склалося. Чоловік пиячив, частенько приходив додому п′яний, влаштовував «розборки» і піднімав руку на дружину. Якось та розповіла все згаданому приятелю, попросивши його якось вплинути на сімейного дебошира, провчити його…

Того вечора чоловіки зустрілися, випили горілки. Далі молодший став дорікати старшому, що той негречно поводиться з дружиною. П′яний чоловік обурився, і між ними виникла сварка, що переросла в бійку. Від одержаного стусана п′яний впав на землю й зламав собі ногу… Після чого місяць змушений був лікуватися.

Справою зайнялись правоохоронці й «миротворця» притягнули до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачала покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на строк до трьох років.

Однак ще до суду підсудний та потерпілий досягли угоди про примирення, яку суд затвердив. Таким чином, ужгородця було визнано винним в умисному нанесенні середньої тяжкості тілесних ушкоджень, але засуджено умовно: на один рік з іспитовим терміном.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Перший Європейський ...

КОМЕНТАРІ