Перший Європейський освітній саміт

Перший Європейський освітній саміт

25.09.13 13:07 0 703
2 – 5 жовтня 2013 року за ініціативи комунального закладу «Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області» при підтримці управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, управління освіти Луцької міської ради на базі Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького за участі НВК «Луцька ЗОШ І-ІІ ступенів - природничий ліцей №7», Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №25, Луцького навчально-реабілітаційного центру, Луцької гімназії №18 відбудеться Перший Європейський освітній саміт.

Тема саміту «Роль міжнародної співпраці у забезпеченні інтеграції національної системи освіти України у міжнародний освітній простір».

У форумі братимуть участь директори навчальних закладів з Польщі на чолі з куратором освіти Варміно-Мазурського воєводства Республіки Польща, директори навчальних закладів з міст Німбурга, Герфорда (Німеччина), м. Еммабода (Швеція), м. Черняховська (Калінінградська область, Росія), м. Горі (Грузія).

Учасниками саміту будуть також керівники освітніх установ з міст Севастополя, Луганська і Донецька.

Освіту Волині представлятимуть директори гімназій м. Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського і Нововолинського коледжу.

Учасники європейського саміту обговорять ряд важливих питань щодо міжнародної інтеграції системи освіти, корекційної та виховної роботи в навчальних закладах, серед яких:

використання фондів Європейського Союзу в області освіти і підтримка розвитку професійної освіти;

освіта + навчання у фінансовій перспективі Європейського Союзу;

навчання учнів з вадами здоров’я;

система контролю відвідування учнями школи та система моніторингу успіхів у навчанні;

індивідуальний контакт батьків зі школою;

фінансування освіти, досвід та можливості.

Також учасники саміту матимуть можливість відвідати уроки, заняття, виховні та корекційні заходи в навчальних закладах міста Луцька, поділитися враженнями про побачене і почуте.

Культурна програма для учасників форуму передбачатиме ознайомлення з історичними та культурними пам’ятками нашого міста, участь в обласних та міських урочистостях з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти.

Управління освіти Луцької міської ради (724 800)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородця засудили за ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ