Волинська область: проведено тактичні навчання з ліквідації умовної пожежі у лікарні

Волинська область: проведено тактичні навчання з ліквідації умовної пожежі у лікарні

25.09.13 13:22 0 816
24 вересня на базі центральної районної лікарні селища Стара Вижівка відбулися тактичні навчання з ліквідації пожежі та спільні тренування зі службами цивільного захисту Старовижівського району на випадок аварій в системах водо-, газо-, тепло- і енергопостачання.

Відповідно до тактичного задуму, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про умовне загоряння в приміщенні стаціонару лікарні на 2-му поверсі, де знаходились хворі та медперсонал. До місця події оперативно прибули працівники Державної пожежної частини №16 смт Стара Вижівка, які оперативно ліквідували умовну пожежу.

Під час проведення навчання відпрацьовано дії працівників добровільної пожежної дружини установи по евакуації з будівлі, їх першочергові дії до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів та вміння користуватися первинними засобами пожежегасіння.

Паралельно проведено спільні тренування із службами взаємодії з ліквідації аварії в системі газопостачання котельні даного медичного закладу - організовано відключення лінії електропостачання від котельні, заземлення обладнання, гасіння умовної пожежі газової засувки, дії операторів котельні до прибуття до місця пожежі основних аварійно-рятувальних сил і засобів оперативно-рятувальних підрозділів.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Глазков: Бій з Адамеком ...

КОМЕНТАРІ