На Хмельниччині крадіжку допоміг розкрити подвірний обхід

На Хмельниччині крадіжку допоміг розкрити подвірний обхід

25.09.13 13:01 0 764
До чергової частини Білогірського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя села Йосипівці про те, що невідомі особи викрали з його будинку 400 гривень.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, однак за «гарячими слідами» встановити особу злочинця не вдалось. Тому наступного дня в село виїхали працівники Білогірського РВ та провели подвірний обхід, в ході якого було встановлено, що до правопорушення причетний 41-річний мешканець цього ж села, до того ж сусід потерпілого.

Як стало відомо, він добре знав, де знаходяться ключі від будинку і де у помешканні сховані гроші, чим і скористався, коли господарів не було удома. Проникнувши в будинок, чоловік знайшов конверти, в яких зберігались гроші, і щоб господар не помітив крадіжки, взяв лише по кілька купюр з кожного, а решту залишив. Викрадені гроші він заховав в себе в дома.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Девич: Особисто для мене ...

КОМЕНТАРІ