Норвезькі курсанти знайомляться з процесом підготовки офіцерських кадрів у Львові

Норвезькі курсанти знайомляться з процесом підготовки офіцерських кадрів у Львові

25.09.13 13:14 0 732
Впродовж чотирьох днів члени норвезької військової делегації Коледжу сухопутних військ Королівства Норвегія знайомляться з процесом підготовки офіцерських кадрів в Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові.

На початку візиту троє курсантів Коледжу сухопутних військ Королівства Норвегія та капітан ЗС Королівства Норвегія Бйорн Фруде Овребо, зустрілись з керівним складом Академії. Для іноземних гостей було проведено короткий екскурс в історію навчального закладу та зроблено презентацію про специфіку підготовки офіцерів для Збройних Сил України. Зокрема, норвезьких гостей зацікавили багата історія українського військового вишу та практична складова навчання курсантів. Згодом вони ознайомились із ключовими кафедрами, елементами навчально-матеріальної бази та соціально-побутової інфраструктури Академії сухопутних військ.

Відповідно до плану перебування, іноземні гості відвідають планові заняття із українськими курсантами, ознайомляться з об’єктами польової навчально-матеріальної бази та специфікою польового вишколу майбутніх офіцерів Збройних Сил України на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії. Також, в ході візиту норвезькі військовослужбовці візьмуть участь у круглому столі, де обміняються враженнями та поспілкуються з українськими курсантами.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Бій Хей - Ф`юрі перенесено ...

КОМЕНТАРІ