У Львівській області 00 год. 25 вересня

У Львівській області 00 год. 25 вересня

25.09.13 13:40 0 821
До проведення відновлювальних робіт протягом 24 вересня було залучено 241 особи та 37 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС України 94 працівники та 22 одиниці техніки.

В результаті вжитих заходів станом на 06:00 25 вересня відновлено 13 дахів житлових будинків (1 приватний житловий будинок с. Рудня Самбірського району та 12 будинків в м. Самборі), ліквідовано 20 обривів ліній електропередач, відновлено роботу 33 трансформаторних підстанцій, завдяки чому відновлено електропостачання всіх населених пунктів та м. Самбір повністю.

Здійснено порізку 130 повалених дерев та розчищено проїзд по всіх вулицях в м. Самбір. Розчищено територію школи № 10, територію Самбірського професійно-технічного училища частково територію цвинтаря, парку та ринку від залишків повалених дерев та сміття.

Працівниками Самбірського РЕМ проведено демонтаж аварійних ліній електропередач. Силами приватних підприємців та власників домогосподарств проведено роботи по розчистці території від залишків покрівлі з пошкоджених будівель. За допомогою колінчастих авто підіймачів ДСНС України проведено роботи по зняттю залишків пошкодженого шиферу та металевої покрівлі з будівель.

З регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів було доставлено 1540 листів шиферу, 500 кв.м. бляхи оцинкованої та 400 літрів дизельного пального для проведення відновлювальних робіт.

Самбірською міською радою організовано гаряче харчування особового складу підрозділів ДСНС України та працівників, залучених до проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

За рішенням керівництва ВАТ „Івано-Франківськцемент” у відповідь на звернення голови Львівської обласної державної адміністрації Львівському обласному товариству Червоного Хреста надається 2000 листів шиферу. Зазначені будівельні матеріали планується 25 вересня доставити до м. Самбора та у подальшому використати для надання допомоги власникам приватних будинків, дахи яких зазнали пошкоджень, а також для відновлення дахів житлових будинків комунальної власності.

Для координації відновлювальних робіт на місці працює мобільна оперативна група ГУ ДСНС України у Львівській області на чолі з першим заступником начальника Головного управління Дідухом І.М.

Відновлювальні роботи продовжуються. Збитки підраховуються. Ситуація контрольована.

За уточненою станом на 6:00 25 вересня інформацією внаслідок негоди:

- травмовано 2 особи (після надання медичної допомоги відпущені додому);

- пошкоджено дахи 77 будівель, а саме: в м. Самбір - 25 житлових будинків комунальної власності та 25 приватних будівель, 10 будівель соціальної сфери (Самбірське ПТУ, бібліотека, Державна насінева інспекція, філія «Самбірський райавтодор», Самбірське училище культури, 3 будівлі Самбірського КП «Об’єднане», елементи церкви) та 10 приватних підприємств; Самбірський район – 1 приватний будинок та 6 приватних підприємств.

- повалено 130 дерев та 4 міські опори ліній електропередач;

- виявлено обриви ліній електропередач у 20 місцях;

- знеструмлено 33 трансформаторних підстанції та 12 ліній електропередач;

- розбито скло вікон у будівлях військової частини А3817 МО України (40 м2) та Самбірського професійно-технічного училища (понад 50 м2);

- знеструмлено 8 населених пунктів (7 населених пунктів Самбірського району та частково м. Самбір);

- пошкоджено 4 автомобілі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі обговорили ...
Наступна новина: Повідомлення від ДПІ у ...

КОМЕНТАРІ