Рівненщина: на Радивилівщині п'ять мобільних телефонів знайшли своїх власників

Рівненщина: на Радивилівщині п'ять мобільних телефонів знайшли своїх власників

25.09.13 13:04 0 726
В рамках всеукраїнського профілактичного заходу «Візит» радивилівські правоохоронці щоденно здійснюють обходи десятки помешкань громадян, з метою вручення візиток та отримання інформації, яка важлива в першу чергу для самих людей.

Чималу увагу під час таких обходів вартові правопорядку приділяють і особам похилого віку котрі вже не в змозі належним чином захистити себе та свої домівки від протиправних посягань. Щоб самотні пенсіонери мали змогу почувати себе впевненими та більш захищеними керівництво Радивилівського районного відділу міліції вирішило подарувати останнім мобільні засоби зв’язку. Так днями, начальник міліції громадської безпеки Олександр Собчук спільно із дільничними інспекторами міліції Козинської та Підзамчівської сільських рад відвідали за місцем проживання п’ятьох пенсіонерів, котрим подарували нові мобільні телефони зі стартовими пакетами та поповненням рахунку кожному. В очах кожного з них і без слів можна було прочитати слова вдячності за турботу. Не могла натішитись подарунком і 70-річна мешканка села Гранівка Надія Григорівна. Остання зазначила що їй дуже приємно, що влада не забуває про таких як вона.

– Мені насправді мобільний телефон дуже потрібен - каже пані Надія, - так, як я одного разу вже мала клопіт з непроханим гостем у своєму господарстві якого ледве позбулася. Останній, як пізніше з’ясувалося, був вже неодноразово судимим.

- Для зручності, в мобільні телефони вже введено номери екстрених служб, чергової частини райвідділу міліції, а також начальника міліції громадської безпеки та безпосередньо дільничного інспектора, – коментує начальник Радивилівського РВ Віталій Кеда. – Ми сподіваємося, що даним заходом вдасться попередити випадки шахрайств по відношенню до осіб похилого віку, що в свою чергу, дозволить останнім відразу звернутись за порадою чи допомогою у випадку небезпеки».

Оксана Шуляк,

Радивилівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Девич: Особисто для мене ...
Наступна новина: У Львові відбулась ...

КОМЕНТАРІ