Питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів обговорив голова Тернопільської ОДА з керівником Теребовлянщини

Питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів обговорив голова Тернопільської ОДА з керівником Теребовлянщини

25.09.13 13:49 0 999
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів робочу зустріч з головою Теребовлянської райдержадміністрації Степаном Бігуляком.

Керівник РДА доповів Валентину Хоптяну, що з метою забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі дошкільних навчальних закладів, відвідав дошкільні навчальні заклади в селах Мшанець та Підгайчики, смт.Дружба та ознайомився із готовністю дитячих садочків до опалювального сезону 2013/2014 рр., оглянув стан теплових мереж; побував на ігрових майданчиках, у групових кімнатах, а також переконався, що в належному стані функціонують харчоблоки.

Голова РДА також повідомив, що влада району робить все для того, щоб діти дошкільного віку були охоплені освітою, а в закладах - створені належні умови для всебічного повноцінного розвитку та комфортного перебування дітей.

«Кожній дитині необхідно надати можливості для розвитку її творчих здібностей. Розпочаті реформи у галузі освіти сприятимуть забезпеченню дітей якісною дошкільною освітою. Реалізація в районі нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» дасть можливість дітям повноцінно підготуватися до навчання у школі, а також допоможе батькам у реалізації свого права на працю» - констатував Степан Бігуляк.

Керівник області Валентин Хоптян звернув увагу голови Теребовлянської РДА щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі дошкільних навчальних закладів та охоплення дошкільною освітою дітей в районі на рівні 85%.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщину із робочим ...
Наступна новина: «Спрощенці» можуть ...

КОМЕНТАРІ