7 медалей на рахунку тернопільських велосипедистів

7 медалей на рахунку тернопільських велосипедистів

25.09.13 13:43 0 926
Чемпіонат України з велоспорту (трек) завершився у Львові. Серед юніорів у гонці «скретч» відзначились тернопільські велосипедисти Віталій Гринів, який зайняв перше місце, та Тарас Шевчук, який став третім. У груповій гонці серед юніорок також бронзову медаль здобула тернополянка Анастасія Года.

В індивідуальній гонці-переслідування на 4 км, змагаючись у фіналі за третє місце, ще один представник тернопільського велоспорту Роман Луцишин програв спортсмену із Донецька і посів 4 місце.

Втім, у командній гонці на 4 км команда, в складі якої виступав Роман Луцищин, виборола друге місце. Третьою у цьому виді була команда, де змагався Віталій Гринів. У командній гонці на 4 км Тарас Шевчук став п’ятим, а Іван Хомів – шостим.

Командна гонка серед жінок, в якій брала участь Анастасія Года, теж завершилась призовим місцем: команда, у якій виступала спортсменка, стала третьою.

А ще одне «золото» здобув для медальної скарбнички Тернопільщини Роман Луцишин у груповій гонці на очки.

Таким чином, Чемпіонат України з велоспорту на треку завершився для тернопільських велосипедистів – вихованців тренера Володимира Павелка та Романа Зеньо – двома золотими, однією срібною і чотирма бронзовими нагородами. Усі спортсмени представляють обласну школу вищої спортивної майстерності.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлення від ДПІ у ...
Наступна новина: 26 вересня 2013 року о ...

КОМЕНТАРІ