На Тернопіллі приїхав допомогти - отримав ножем у живіт

На Тернопіллі приїхав допомогти - отримав ножем у живіт

25.09.13 13:16 0 909
До лікарні з ножовим пораненням черевної порожнини 44-річний житель села Глинна Козівського району потрапив після конфлікту з сином колишньої співжительки.

Сімейне життя чоловіка не склалося. Колись він співмешкав з жителькою Козови, але вже декілька років стосунки не налагоджувалися. Проте 44-річний селянин не цурався родини колишньої, час від часу навідувався до неї, її матері, допомагав по господарству. Єдиний, хто категорично не сприймав чоловіка, – син співмешканки. 24-річний молодик часто конфліктував з колишнім обранцем матері.

Того дня глинянин приїхав до райцентру, аби допомогти колишній копати картоплю. Повернувся додому і син жінки. Щоправда, останній був у стані алкогольного сп’яніння і єдине, чого прагнув – продовжити веселощі. Та грошей на випивку мати не дала, дорікнув пасинкові і колишній родич, повчаючи як потрібно жити.

Конфлікт, здавалося б, вичерпався. Молодик пішов до себе додому. Але згодом повернувся… З ножем.

Зчепилися недруги на порозі будинку. Крики перервав удар. Молодик всадив восьмисантиметрове лезо ножа глинянину у живіт.

У лікарні потерпілому діагностували проникаюче поранення черевної порожнини з пошкодженням внутрішніх органів, що належить до важких тілесних ушкоджень.

Зловмисника правоохоронці затримали. За вчинене доведеться нести відповідальність, адже інкриміноване йому обвинувачення кваліфіковане частиною першою статті 121 Кримінального кодексу – нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілому. Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Луцьку говоритимуть про ...

КОМЕНТАРІ