На Тернопіллі повернення позики закінчилося каліцтвом

На Тернопіллі повернення позики закінчилося каліцтвом

25.09.13 13:07 0 657
Мрії 20-річного студента авіаційного університету про майбутнє пілота авіаліній перекреслив трагічний випадок. Хлопця скалічив знайомий батька. Кривдника міліціонер затримали.

20-річний житель Теребовлі за декілька днів збирався їхати до столиці. Там хлопець навчається в авіаційному університеті. Та плани довелося змінити.

Як розповів перший заступник начальника Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ Анатолій Стельмащук, до них із заявою звернувся молодий чоловік і повідомив про те, що отримав тілесні ушкодження від невідомого на зупинці громадського транспорту.

Міліціонери з’ясували, потерпілий став жертвою непорозумінь, що виникли між його батьком – приватним підприємцем та фермером із сусіднього села.

Того дня двоє чоловіків домовилися про зустріч на зупинці громадського транспорту. Теребовлянець раніше позичив гроші у свого знайомого, тож предметом розмови мало стати повернення позики. Разом із батьком на зустріч поїхав юнак. Ніхто й не міг подумати, що зустріч закінчитися кривавою розправою.

Конфлікт почався з докорів господарника, мовляв бізнесмен запізно повернув йому борг. Між чоловіками спалахнула сварка. В цей час в руках 43-річного селянина була пляшка пива, яку той у розпалі гніву розбив. Осколком став перед обличчям підприємця. За батька вступився син.

Мить – і фатальний удар спричинив проникаюче поранення сітківки правого ока. З важкою офтальмологічною травмою та порізами обличчя парубка доправили до обласної лікарні, відтак в столичну клініку мікрохірургії ока. Медики провели хірургічне і терапевтичне лікування, проте надії на те, що хлопець зможе бачити – не дає ніхто.

Зловмисника правоохоронці затримали. Найімовірніше він нестиме відповідальність за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Висновки судово-медичної експертизи допоможуть слідчим правильно кваліфікувати діяння підозрюваного.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородця засудили за ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ