У Львові відбулась благочинна акція

У Львові відбулась благочинна акція

25.09.13 13:05 0 740
Минулого тижня, 19 вересня, МГО «Ідеї молоді» та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради в одному з супермаркетів міста провели соціальну акцію «Зробимо добру справу разом».

Під час акції п’ятеро волонтерів роздавали листівки з переліком товарів, яких потребують діти з дошкільного кризового центру «Діти вулиці» (вул. К. Левицького. 111). Акція тривала з 12.00 до 17.00 год. за п’ять годин ініціативна молодь зібрала 6 великих кульків з канцтоварами та засобами гігієни. Після закінчення акції всі зібрані речі завезли в дошкільний заклад та подарували дітям.

— Соціальну акцію «Зробимо добру справу разом» ми плануємо проводити кожного місяця, а також чергувати категорії потребуючих людей. Збиратимемо товари не лише для діток з неблагополучних сімей, але й для діток, які позбавлені батьківського піклування, малозабезпечених сімей, хворих людей, самотніх людей похилого віку та інших осіб, які потребують уваги та підтримки. Ми дякуємо всім людям, які долучились до акції та підтримали малят, тішить, що більшість людей позитивно реагували на захід та з радістю долучались до акції. Діти задоволені подарунками адже це ті речі, які їм так необхідні кожного дня. — Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді»

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: на ...
Наступна новина: Джуліано не травмований і ...

КОМЕНТАРІ