Працівників «Голосієвожитлосервіс» змушують вступати до благодійного фонду «Рідне місто моє» Ігоря Лисова

Працівників «Голосієвожитлосервіс» змушують вступати до благодійного фонду «Рідне місто моє» Ігоря Лисова

26.09.13 09:57 0 1026
До Всеукраїнського об’єднання «Свобода» звернулися працівники столичного комунального підприємства «Голосієвожитлосервіс» із наріканнями на тиск збоку представників благодійного фонду «Рідне місто моє», засновником та президентом якого є скандальний член Партії регіонів Ігор Лисов. За словами працівників, їх змушують вступати до вищезгаданого фонду, а у разі відмови погрожують звільненням.

Як відомо, Ігор Лисов балотувався від Партії регіонів у 211-му виборчому окрузі (Голосіївський район міста Києва) до Верховної Ради України, але залишився поза парламентом. Упродовж виборчої кампанії працівників КП «Голосієвожитлосервіс» змушували вступати до структур, очолюваних Лисовим, а також здійснювати агітацію за нього. Як виявилося, такий тиск не припинився і після виборів.

Ігор Лисов – народний депутат України V та VI скликань, у минулому також депутат Київської міської ради (2002-2006), а також заступник голови Київської міської державної адміністрації. Ця особа також веде активну забудову в Голосіївському районі міста Києва в мікрорайоні «Теремки». Його було помічено в багатьох скандалах. Наприклад, 19 жовтня зафіксовано на відео факт підкупу громадян від імені благодійного фонду Ігоря Лисова роздачею соціяльних карток, що нібито надавали право на першочергову матеріяльну допомогу та знижки в партнерських торговельних мережах. Під час роздавання листівок і фіксування фактів підкупу на відеотехніку, представники кандидата та невідомі перешкоджали активістам та нападали на них.

«З огляду на такі факти абсолютно логічним є обуренням працівників КП «Голосієвожитлосервіс» з приводу примушування вступу до благодійного фонду «Рідне місто моє», який є інструментом неправомірної діяльности Лисова. Відповідно до Конституції України, «ніхто не може бути примушений до вступу в будь-яке об’єднання громадян». Тому, зважаючи на такі очевидні порушення конституційних прав громадян, «Свобода» надалі триматиме на контролі подальший розвиток цієї ганебної ситуації та домагатиметься, аби правоохоронці звернули увагу на такі неправомірні дії та притягнули до відповідальности винних осіб», – заявив заступник голови Деснянської районної організації ВО «Свобода» міста Києва Назар Науменко.

Прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відкритий лист голови ...
Наступна новина: На Дніпропетровщині влада ...

КОМЕНТАРІ