На Рівненщині шукають юних художників

На Рівненщині шукають юних художників

26.09.13 08:01 0 999
З 1го вересня 2013 року на території Рівненської області та всієї України в рамках щорічної Художньої Премії "Золотий Пензлик" стартував національний конкурс-виставка дитячо-юнацьких малюнків "Краса та розум України". Проект відбувається за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, за інформаційної та організаційної підтримки Управління освіти і науки Рівненської ОДА, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту АР Крим, Департаментів й Управлінь освіти всіх облдержадміністрацій.

В майстерності живопису, графіки й інших жанрах малювання позмагаються поміж собою діти та молодь віком від 6 до 17 років. Серед них Експертна Рада (Журі) з числа провідних художників, арт-психологів та дизайнерів обере 12 учнів-переможців, які й отримають цінні призи, пам'ятні відзнаки та грошові премії від 200 до 400грн кожен та кожна, а най-найкращі юні художник чи художниця 2013/2014 н.р. отримає додатково безкоштовну путівку до МДЦ "Артек".

Номінації, за якими змагатимуться юні Пікассо та Малєвічі:
- "Краса та велич України" (природа, архітектура),
- "Я і наука",
- "Україна - європейська країна",
- "Я - майбутній банкір"


Позмагаються за перемогу поміж собою й освітні заклади - "найактивніша міська школа", "найактивніша сільська школа" та "найактивніший притулок/інтернат" також отримають цінні подарунки та відзнаки, а їхні директори особисто - по сучасному планшету. Окрім того, "найактивніша сільська школа" конкурсу малюнків "Краса та розум України" додатково отримає набір фарб і колорантів "Caparol" для ремонту та/чи оздоблення свого кабінету малювання.

Термін прийому учнівських робіт - до 1 квітня 2014 року.
Участь в проекті - безкоштовна.
Кількість робіт від учасників - необмежена.

Нагородження переможців відбудеться 17 травня 2014 року в Запоріжжі у вигляді святкового концерту за участі зіркових вокалістів.

Офіційний сайт проекту - www.penzlyk.org.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівники області ...
Наступна новина: Учням Чернівецького ...

КОМЕНТАРІ