У Волинській області допомогу "оцінив" у 200 гривень

У Волинській області допомогу "оцінив" у 200 гривень

26.09.13 08:09 0 933
Копання картоплі у місті Рожище завершилася вечерею та крадіжкою грошей.

До чергової частини Рожищенського районного відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 54-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з її будинку викрали гроші.

Проведеними оперативними заходами за гарячими слідами працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 43-річний місцевий житель.

З’ясувалося, що напередодні крадіжки потерпіла попросила його допомогти їй викопати картоплю. Ввечері, коли роботу закінчили, всі пішли у будинок на вечерю. Згодом з’ясувалося, що забракло приправ. Принести їх згодився 43-річний сусід, однак, коли чоловік повернувся. у будинку нікого не було. Не довго думаючи, він оглянувся, побачив на серванті конверт, у якому були гроші. Схопивши кілька купюр, спритник вийшов.

Як стало відомо згодом, до рук зловмисника «приклеїлося» двісті гривень. Дорогою додому чоловік зайшов у місцевий магазин, де придбав за ці гроші продукти харчування: хліб, каву, пельмені тощо.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Юрій Левченко: «Сенсація» ...

КОМЕНТАРІ