В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали продавця амфетаміну

В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали продавця амфетаміну

26.09.13 08:12 0 888
31-річний чоловік вже давно потрапив в поле зору працівників Надвірнянського райвідділу міліції. Товсту крапку у його «операціях» з продажу наркотичних речовин 24 вересня поставили оперативники, задокументувавши факт продажу психотропної речовини – «амфетаміну».

За словами начальника Надвірнянського РВ УМВС України в Івано-Франківській області підполковника міліції Роман Чекмарьов, працівники СКМСД спільно з оперативниками СКР Надвірнянського РВ УМВС затримали чоловіка у м. Надвірна в ходi проведення оперативної закупки, коли той за 200 грн. збув 1 грам психотропної речовини.

Про походження цього білого порошку надвірнянець пояснити відмовився. Молодий чоловік, як говорять правоохоронці, вже притягувався до кримінальної відповідальності, проте на шлях виправлення так і не став.

Вилучена речовина направлена на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Івано-Франківській області.

По даному факту розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Варто зазначити, що за вчинення даного кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ