Стартував всеукраїнський чемпіонат з поліатлону серед працівників державних служб України

Стартував всеукраїнський чемпіонат з поліатлону серед працівників державних служб України

26.09.13 08:05 0 779
25 вересня, у Львові, на території ФСВ «Динамо» стартував всеукраїнський чемпіонат з поліатлону серед працівників Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Міністерства надзвичайних ситуацій, Пенітенціарної служби України та Міністерства доходів та зборів України

Поліатлон – це вид спорту який набув популярності серед збройних сил України, він ґрунтується на фізичній підготовленості працівників правоохоронних органів. Поліатлон включає в себе декілька видів спорту, в тому числі: стрільба з пневматичної зброї, плавання та легкої атлетики.

«Ті види спорту які він об’єднує, якраз відповідають фізичній підготовці наших правоохоронних структур. Львів має міцну Динамівську базу так і базу збройних сил України, вже багато років тут постійно проводяться змагання з цього виду спорту, є досвідчені фахівці. У змаганні приймають участь 27 команд, це не тільки міліцейські команди, це також представники державної служби України з надзвичайних ситуацій, служби безпеки України, пенітенціарна служба України, навіть новоутворене відомство міністерство доходів та зборів України», - розповів Ігор Володимирович Янко, заступник начальника відділу олімпійських видів спорту, апарату управління фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

У змаганні приймають участь 27 команд з різних міст України. Всі команди, учасники, представлені жінками, деякі з них являються майстрами спорту міжнародного класу, тому в них є не малий досвід участі в змаганні подібного характеру. Спортсмени матимуть можливість продемонструвати свої спортивні навички протягом двох днів з усіх трьох дисциплін.

За підсумками двох днів змагань будуть оголошені переможці, які матимуть можливість увійти в склад збірної України та представляти своє управління вже на міжнародному рівні.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДСНС України підвищує ...

КОМЕНТАРІ