Чернівці: Віталій Михайлішин вручив ветерану орден «За заслуги перед містом»

Чернівці: Віталій Михайлішин вручив ветерану орден «За заслуги перед містом»

26.09.13 08:10 0 866
У рамках відзначення 69-ї річниці визволення Буковини від німецько-фашистських загарбників, Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку у залі засідань обласної державної адміністрації 25 вересня, відбулося урочисте пленарне засідання Чернівецької обласної ради Організації ветеранів України.

У роботі пленуму взяли участь голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв, голова обласної ради Михайло Гайничеру та секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Звернувшись до присутніх на пленумі ветеранів, Віталій Михайлович, зокрема, сказав:

« Час не применшує мужнього подвигу воїнів, які принесли Буковині жаданий мир і спокій.

Низько схиляю голову перед нетлінною пам’яттю полеглих визволителів краю і висловлюю щиру вдячність ветеранам Великої Вітчизняної війни. Ви жертвували життям, здоров’ям та особистим щастям задля того, аби зберегти рідну землю від поневолення, дати їй сили для розвитку. Ваша мужність, героїзм, нескореність духу є для нас авторитетним прикладом. Ми вас глибоко шануємо й намагатимемось і надалі доводити це повсякденною суспільною увагою, турботою та піклуванням. Хочу вас запевнити, що міська влада докладає максимум зусиль для того, щоб задовольняти духовні та матеріальні потреби ветеранів».

Після вітальних слів секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин нагородив голову комітету ветеранів праці та дітей війни ОО ОВУ Степана Мельника орденом «За заслуги перед містом». У свою чергу голова Чернівецької обласної організації Організації ветеранів України Василь Юрійчук за активну участь у сприянні підготовки та проведення Республіканського семінару-наради Організації ветеранів України нагородив Віталія Михайловича Почесною грамотою та цінним подарунком.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 26 вересня 2013 року голова ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ