У Луцьку працюватимуть над врегулюванням чисельності безпритульних тварин

У Луцьку працюватимуть над врегулюванням чисельності безпритульних тварин

26.09.13 08:06 0 877
На розгляд депутатів міської ради було внесено питання «Про удосконалення питань регулювання чисельності безпритульних тварин». Проект документа підготовлено КП «Ласка». Варто зазначити, що це питання розглядалося на попередній, 44-й сесії міської ради, однак, тоді не вистачило голосів депутатів, аби воно було прийняте.

ж обранці громади вирішили не заслуховувати керівника КП «Ласка» Богдану Новарчук, а одразу перейшли до запитань. Свої запитання до доповідача задали Андрій Козюра, Юрій Корольчук, Олена Голєва, Юрій Вега, Ганна Кравчук, Микола Дендіберін.

Частина обранців громади виступили проти прийняття такого рішення.

Свою точку зору з цього питання висловив і міський голова Микола Романюк. Він зазначив, що з початком роботи КП «Ласка» значно покращилася ситуація з безпритульними собаками. За його словами, зменшилась кількість скарг від лучан. Він наголосив, що комунальне підприємство працює і приносить користь. Микола Романюк наголосив, що необхідно нарешті навести лад у питанні безпритульних собак та утримання тварин у приватних будинках, квартирах.

Зрештою, обранці громади підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України підвищує ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: микола ...

КОМЕНТАРІ