В Луцьку постійну комісію з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту поповнили три депутати

В Луцьку постійну комісію з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту поповнили три депутати

26.09.13 08:28 0 888
На сесії міської ради секретар міської ради Григорій Пустовіт інформував про «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 № 1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу» та «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Луцької міської ради VІ скликання».

Він повідомив, що на позачергових виборах до Луцької міської ради 18.08.2013 р. по територіальному виборчому округу № 10 депутатом Луцької міської ради обрано Поліщука Ігоря Ігоровича. Чинне законодавство передбачає, що депутат місцевої ради повинен входити до складу однієї з постійних комісій, що утворюються радою. Новообраний депутат виявив бажання працювати у постійній комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Також надійшли заяви від депутатів Віталія Кварцяного, який працював у постійній комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, та Анатолія Бірюкова, який працював у постійній комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови, у яких вони просять ввести до складу постійній комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Депутати ухвалили запропонований проект рішення, воно задовольнить прохання депутатів, і дозволить виконати норми чинного законодавства України, реалізовувати права та обов?язки депутатів місцевої ради.

Сесія також прийняла рішення, яке дозволить визначити робочі місця депутатів міської ради в сесійному залі відповідно до їх фракційної, позафракційної приналежності, або ж відповідно до членства в одній з депутатських груп, які зареєстровано в Луцькій міській раді.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі семінар для ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ