В Луцьку відбудеться дофінансування міських програм за рахунок перерозподілу коштів

В Луцьку відбудеться дофінансування міських програм за рахунок перерозподілу коштів

26.09.13 08:10 0 832
На сесії міської ради про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.12 №36/5 «Про бюджет міста на 2013рік», з врахуванням змін, внесених міською радою, доповідала начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова.

У її інформації зазначалося, яким чином буде спрямовано залишок бюджетних коштів. Зокрема, для територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька на заробітну плату; для КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» на придбання інсуліну та вакцини «Харвікс» проти гепатиту; для департаменту соціальної політики на виплату грошової компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги; на надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг; на надання фінансової підтримки громадській організації «Фонд Чорнобиль»; для управління фінансів та бюджету на обслуговування боргу з обслуговування муніципальної позики.

Було також передбачено дофінансування інших програм за рахунок перерозподілу коштів. Серед них: добудова мосту на вулиці Винниченка, озеленення міста, поточний ремонт доріг, поточний ремонт турнікетів тощо.

Депутат Юрій Корольчук запропонував виділити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції каналізації на вулиці Дорошенка. Міський голова Микола Романюк висловився в підтримку пропозиції. Він зазначив, що на наступній сесії можна буде визначитися з коштами для втілення проекту, передбачити кошти на виконання робіт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 26 вересня 2013 року голова ...

КОМЕНТАРІ