Луцьк: у запитах депутати обговорюють актуальні питання життя міста

Луцьк: у запитах депутати обговорюють актуальні питання життя міста

26.09.13 08:13 0 801
Розпочали депутати роботу 45-ї сесії міської ради із озвучення своїх запитів та запитань.

Обранець громади Микола Яручик зауважив, що до нього звернулися батьки дітей, які відвідують дошкільний заклад № 23, з проханням допомогти із заміною старих вікон на сучасні металопластикові, встановити додаткове ігрове обладнання на дитячому майданчику. Також він просив, при плануванні бюджету на 2014 рік, передбачити у ньому кошти на капітальний ремонт даху у ДНЗ № 23.

Депутат Євген Ткачук зауважив, що до нього неодноразово звертаються мешканці будинків на бульварі Дружби Народів, 1, 1 а, 13 а з проблемою незадовільного стану тротуарів та доріг поблизу їхніх будинків. Він просив міського голову передбачити кошти на ці цілі у бюджеті наступного року.

У своєму запиті Василь Гриб звернувся з проханням посприяти у ремонті даху будинку по вулиці Козакова, 7 та підключити квартиру № 1 цього будинку, де проживає інвалід І групи, до міської каналізації. Просив він міського голову Миколу Романюка й вивчити ситуацію щодо самовільного захоплення прибудинкової території мешканцями першого поверху будинку по пр. Соборності, 24.

У своєму запитанні депутат Олександр Плісецький поцікавився у міського голови щодо заміни старих зупинок громадського транспорту на нові та чи є який документ, що регулює порядок їх встановлення.

Микола Романюк, відповідаючи на поставлене питання, зазначив, що на одному з засідань виконавчого комітету було затверджено три типових зразки зупинок. За його словами, чіткого переліку нема. Замінені ті зупинки, де була нагальна необхідність. Микола Романюк зауважив, що міська влада знає про ситуацію на всіх зупинках громадського транспорту, було проведено повне їх обстеження. Однак, на це необхідні великі кошти. Він сказав, що до кінця цього року нових зупинок не встановлюватимуть, бо нема коштів. Проте, планується закласти кошти на ці цілі у бюджеті 2014 року.

Андрій Козюра просив відремонтувати дорогу до ДНЗ № 7 та міської поліклініки № 1.

У свою чергу, депутат Сергій Сівак звернувся до міського голови відремонтувати містки через річку Сапалаївка, які з’єднують вулиці району Балки з 33-м мікрорайоном. Поросив він й закласти у міському бюджеті 2014 року кошти на ремонт вуличного покриття району Балки.

Також свої запити та запитання озвучили обранці громади Тарас Бас, Юрій Вега, Олена Голєва, Петро Савчук, Аскольд Пекарський, Анатолій Бірюков, Андрій Осіпов.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На відпочинок у «Артек» ...

КОМЕНТАРІ