Правоохоронці Тернопільщини на «відмінно» провели тактичні навчання

Правоохоронці Тернопільщини на «відмінно» провели тактичні навчання

26.09.13 08:38 0 1013
Тернопільські міліціонери разом з іншими структурами відпрацювали оперативно-тактичні навчання під умовною назвою «Хвиля».

Як відзначив керівник обласного управління внутрішніх справ, генерал-майор міліції Віктор Сак, мета навчань, які відбулися на полігоні поблизу села Смиківці Тернопільського району, навчити особовий склад правильно діяти в екстремальних ситуаціях, перевірити стан готовності та злагодженість дій зведеного загону УМВС та внутрішніх військ. Саме від цього в реальній ситуації залежатиме надійне забезпечення правоохоронцями громадського порядку в області, а також в інших регіонах держави, де виникне така необхідність.

На тактичних навчаннях керівництво міліції разом з заступником голови Тернопільської облдержадміністрації Петром Гочем та представником Адміністрації Президента України Анатолієм Головатенком перевірили не лише навики особового складу, а й матеріально-технічне забезпечення. Вони оглянули транспорт, зброю, засоби індивідуального захисту, медичне устаткування.

Начальник управління Департаменту громадської безпеки МВС України, полковник міліції Едуард Калугін, який разом з іншими представниками міністерства, командуванням внутрішніх військ та представниками влади наглядав за ходом навчань, відмітив хорошу підготовку тернопільських правоохоронців.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дагестані поліцейські ...
Наступна новина: На Чернівеччині вилучено ...

КОМЕНТАРІ