Голова Тернопільської ОДА наказав належно підготуватись до зими

Голова Тернопільської ОДА наказав належно підготуватись до зими

26.09.13 08:55 0 920
Під час наради з керівниками районів, що відбулася після засідання колегії, голові Тернопільської ОДА доповіли, що область активно готується до зими, зокрема до опалювального сезону. 15 вересня стовідсотково були готові до роботи 1203 котельні комунальних структур, закладів освіти, охорони здоров`я, житлових будинків. Перевірили комунальники і каналізаційну та водопровідну мережі. Стовідсотково готові до зими садочки, школи, лікарні. На виконання урядових доручень, на всіх джерелах теплової енергії підприємств комунальної теплоенергетики повністю встановлено засоби обліку відпуску теплової енергії. В опалювальному сезоні у Теребовлі та в Тернополі працюватимуть деякі котельні на альтернативних видах палива. Пробний запуск котлів з таким опаленням запущено у Бережанах, Монастириську, Заліщиках та Зборові. Дорожники готують до зими спеціалізовану техніку.

Голова Тернопільської ОДА доручив розпочати опалювальний сезон згідно з вимогами нормативних документів та забезпечити стабільну роботу суб’єктів господарювання, галузей економіки і соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період. Головам РДА Валентин Хоптян наказав забезпечити стовідсотково поточні розрахунки споживачів за спожиті природний газ та електроенергію, посилити контроль щодо регулярного поповнення нормативних запасів палива медичними установами, навчальними і дошкільними закладами, установами соціального захисту та культури, а також забезпечити цілодобову роботу диспетчерських служб та „гарячих ліній” з метою оперативного реагування та надання інформації про аварійні ситуації, початок та стан проходження опалювального сезону.

Крім цього, очільник області вимагає забезпечити заготівлю протиожеледних матеріалів в необхідній кількості, підготовку машин, механізмів, спецавтотехніки, створити в дорожньо-експлуатаційних підприємствах запас пального та мастильних матеріалів, вжити заходів щодо залучення транспорту та спецтехніки підприємств різних форм власності для боротьби із заметами на шляхах області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ракицький: "Перемагає та ...

КОМЕНТАРІ