На Херсонщині дітей зірвали з уроків на так званий «антифашистський» пікет проти Олега Панькевича

На Херсонщині дітей зірвали з уроків на так званий «антифашистський» пікет проти Олега Панькевича

26.09.13 11:49 0 3069
У Цюрупинську Херсонської области до візиту народного депутата України, уповноваженого представника парламентської фракції ВО «Свобода» на Херсонщині Олега Панькевича організували замовний пікет. Організатори (очевидно ті ж, які під час минулого візиту парламентаря виставили «тітітушків) цього разу зірвали з уроків підлітків, яким вручили «антифашистські» плакати і змусили стояти навпроти Будинку культури, де народний депутат приймав громадян задля допомоги у розв’язанні їхніх проблем.

«Люди дивилися на цей пікет зі здивуванням. Відбувалася чергова зустріч із жителями району, які не надто часто можуть поспілкуватися з народними депутатами і тому скористалися цією нагодою з надією розв’язати свої проблеми. А тим часом на вулиці стояли діти, яких зігнали «боротися з фашизмом». Організатори провокацій знахабніли до того, що використовують у своїх іграх неповнолітніх. Очевидно, що провокацію організували ті ж особи – представники Компартії, якими послуговується влада в таких брудних справах», – зазначив Олег Панькевич.

За словами народного депутата, провокація ніяк не вплинула на роботу – на прийом прийшло 25 жителів району.

Довідка: Упродовж 24-26 вересня 2013 року народний депутат України, заступник голови ВО «Свобода» Олег Панькевич проводить особистий прийоми громадян та зустрічі з виборцями у районах Херсонської области. Зокрема, в селі Добропілля, Скадовського району, в м. Цюрупинську, м. Голій Пристані, м. Скадовську. 26 вересня відбудеться прийом громадян та зустріч з громадою м. Бериславі.

Нагадаємо, що 17 липня 2013 року народні депутати України від ВО «Свобода» Олег Панькевич та Ірина Фаріон завітали до Херсона, аби зустрітися з жителями краю. За годину до зустрічі місцеві комуністи вкупі з найнятими молодиками почали блокувати вхід до приміщення, де було заплановано захід. Найманці Компартії влаштовували провокації, за якими пасивно спостерігала міліція. Серед натовпу було чітко видно зграйку молодиків на чолі з двома «бригадирами», яких херсонці не раз бачили під час подій, пов'язаних із різними рейдерськими захопленнями. Зробивши живий ланцюг із прихильників та партійців «Свободи», націоналісти зуміли відбити навали комуністів, що дало змогу врешті-решт народним депутатам України та херсонцям, які прийшли на зустріч, потрапити до зали.

Прес-служба Херсонської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Довідки про сплату та ...
Наступна новина: Ігор Швайка: «Знищення ...

КОМЕНТАРІ