В Закарпатській області берегівські міліціонери успішно виступили на міжгалузевій спартакіаді

В Закарпатській області берегівські міліціонери успішно виступили на міжгалузевій спартакіаді

26.09.13 13:23 0 981
Днями у с. Яноші Берегівського району відбулася щорічна міжгалузева спартакіада серед підприємств, установ та організацій Берегівського району з нагоди Дня фізичної культури і спорту. У змаганнях взяли участь близько 200 учасників.

У змаганнях взяла участь і команда Берегівського райвідділу міліції, честь якого захищали близько 20 правоохоронців. Берегівські міліціонери змагалися у шахах та шашках, бігу на 60 та 100 метрів, армрестлінгу, волейболі, гирьовому спорті, перетягуванні канату та міні-футболі.

Урочисте відкриття спартакіади здійснив голова Берегівської районної державної адміністрації В.Гулянич. Першими на старт вийшли легкоатлети. Серед призерів забігу на 60 метрів була й майор міліції Людмила Кондраш, яка здобула третій результат.

Берегівські міліціонери здобули низку перемог у силових видах спорту. Зокрема, переможцем у гирьовому спорті у своїй ваговій категорій став оперуповноважений карного розшуку Ласло Горянські, друге місце тут здобув слідчий Берегівського РВ Валерій Безрученко. У змаганнях з армрестлінгу на п’єдесталі серед нагороджених знайшли себе оперуповноважений сектору боротьби з економічними злочинами Руслан Бобик та оперуповноважений карного розшуку Володимир Тереля, які зайняли другі місця у своїх категоріях.

Одним з найкращих серед шахістів району став дільничний інспектор Володимир Марочканич, який виборов третю сходинку. У змаганнях з шашок у призерах опинилася Тімея Гелетюк.

Стали берегівські правоохоронці й переможцем із міні-футболу. Честь міліцейської збірної захищали: Петро Дрозденко, Гліб Троп, Роман Костяк, Василь Сюч, Сергій Попович, Віталій Поковка, Юрій Плиска.

В командному заліку перемогу здобула збірна освітян, друге місце в Берегівської філії ПАТ "Закарпатгаз", третє місце посіла команда райвідділу міліції.

Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та кубки від керівництва райдержадміністрації.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Асад: удар США по Сирії ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ