В Закарпатській області жителі Хустщини вдячні міліції за її роботу й порозуміння

В Закарпатській області жителі Хустщини вдячні міліції за її роботу й порозуміння

26.09.13 13:33 0 846
Під час недавнього виїзного прийому громадян у Хустському міськвідділі міліції до заступника начальника УМВС полковника Василя Буковчаника звернулося ряд громадян не тільки зі своїми проблемами, але й висловили подяку міліціонерам за розкриті злочини та тісну співпрацю.

Так, єгер Хустської районної ради УТМР Володимир Кемінь висловив подяку дільничному інспектору міліції Андрію Гайду. Єгер повідомив про тісну співпрацю з правоохоронними органами. Систематично до рейдів залучаються працівники міліції з числа дільничних інспекторів міліції. І це дає позитивний результат. Зокрема, під час проведення спільних рейдів у селах Монастирець, Горінчево, Н.Селище, Медвежий та інші було виявлено багато браконьєрів.

Із словами вдячності до полковника міліції звернувся й сільський голова села Рокосово Павло Джуга. Він повідомив про тісну співпрацю дільничного інспектора міліції М.Подгорняка з населенням. За його словами, дільничний Подгорняк постійно знаходиться на своєму місці, систематично проводить прийоми громадян, відвідує сільську школу, проводить профілактичні бесіди з порушниками тощо.

Громадський помічник ДІМ Хустського міськвідділу Іван Худа, який також є членом громадського формування під назвою «Добровільна народна дружина» села Драгово, висловив подяку дільничному інспектору міліції М.Ворону за тісну взаємодію та надання юридичної допомоги, а також профілактику правопорушень та боротьбу зі злочинністю.

Агнеса КУРТЯК

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луганській області ...
Наступна новина: Жиганг Тао: Україна та ...

КОМЕНТАРІ