На Хмельниччині міліціонери, засумнівавшись у природній смерті місцевого мешканця, розкрили важкий злочин

На Хмельниччині міліціонери, засумнівавшись у природній смерті місцевого мешканця, розкрили важкий злочин

26.09.13 13:00 0 921
Мешканцеві Хмельницького, який, як здалося медикам на перший погляд, помер природною смертю, спровокованою зловживанням спиртним, «допомогли» піти з життя єдиним уколом гострого предмета в ногу.

Помітити малесенький поріз на нозі, більше схожий зовні на глибоку подряпину, дійсно, одразу не вдалося. Але ж якраз він і став причиною смерті, ушкодивши стегнову артерію та спричинивши внутрішній крововилив. Міліціонери, яких медичні працівники викликали, щоб засвідчити смерть, настояли на ретельній судово-медичній експертизі, врахувавши асоціальний спосіб життя загиблого. Її результат — чоловікові спричинили тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті.

Переконавшись, що причина смерті — насильницька, правоохоронці взялися за пошуки винуватця трагедії. Довго шукати не довелося. Під підозру потрапив 28-річний хмельничанин, який був одним із тих, з ким загиблий напередодні ввечері випивав. Ситуація склалася «класична», як для таких випадків. Чоловіки спочатку випивали, а потім посварилися через якусь дрібницю. Під впливом гніву молодик схопив перший-ліпший гострий предмет та проштрикнув старшому чоловікові ногу. В результаті останній до ранку помер.

Хто на ранок викликав лікарів на місце події ніхто з учасників застілля так і не зміг пригадати. Медики, констатувавши смерть, звернулися до правоохоронців.

Наразі відносно молодого чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Даний злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ