В Івано-Франківській області 31-річна жителька Галицького району користувалася кредитною карткою своєї подруги, як власною

В Івано-Франківській області 31-річна жителька Галицького району користувалася кредитною карткою своєї подруги, як власною

26.09.13 13:13 0 799
До чергової частини Галицького райвідділу міліції звернулась жителька Маріямполя із заявою про те, що з її кредитної картки зникли близько дев’ять з половиною тисяч гривень. Про це вона дізналась під час спілкування з працівниками банку. Здивована жінка наполягала, що гроші з картки вона не знімала.

Правоохоронці встановили, що заявницю обікрала її ж подруга, 31-річна мешканка одного з сіл району, яка неодноразово приїжджала в гості та ночувала в потерпілої. Як виявилось, протягом липня-серпня без відома господині жінка брала кредитну картку й знімала з неї гроші у різних банкоматах міста Галича, які витрачала на власні потреби.

По даному факту працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 185 КК України (крадіжка). Жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стратегічні напрями ...
Наступна новина: Moody's знизило ...

КОМЕНТАРІ