Стратегічні напрями соціальних реформ обговорив у Підволочиську куратор Тернопільської області Анатолій Головатенко

Стратегічні напрями соціальних реформ обговорив у Підволочиську куратор Тернопільської області Анатолій Головатенко

26.09.13 13:13 0 822
З робочим візитом Підволочиський район відвідав головний консультант - інспектор Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України, куратор Тернопільської області з питань реалізації соціальних ініціатив Президента України Анатолій Головатенко. В робочій поїздці його супроводжував начальник Головного управління Держземагентства у Тернопільській області Роман Папіровський.

Анатолій Головатенко провів зустріч з головою районної державної адміністрації Р.Комаром-Чорним та першим заступником голови районної державної адміністрації М.Черевиком. У ході зустрічі сторони обговорили питання соціально-економічного розвитку району, наповнення бюджету, виконання на місцях доручень Президента України, кадрового забезпечення місцевих органів виконавчої влади. Основне питання, яке порушувалося під час розмови з керівником району - це стратегічні напрями соціальних реформ.

Представник Адміністрації Президента України в рамках робочого візиту відвідав у Підволочиську КЦРЛ ознайомився з роботою хірургічного відділення, відділенням анестезіології та інтенсивної терапії, проведенням ремонтних робіт у педіатричному відділенні.

Головний лікар закладу П.Маховський розповів, що завдяки медичній реформі та реалізації соціальних ініціатив Президента України медична галузь нарешті має можливість перейти до модернізації, що покращить якість медичного обслуговування наших громадян та покращить умови праці медичних працівників.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області щоб ...

КОМЕНТАРІ