В екстремальних умовах міліцейські медики провели навчання на Луганщині

В екстремальних умовах міліцейські медики провели навчання на Луганщині

26.09.13 13:05 0 670
У місті Луганську пройшли заняття з відпрацювання міліцейськими медиками необхідних навичок з надання першої медичної допомоги потерпілим при масових заворушеннях і при надзвичайних ситуаціях.

Головна мета навчань - перевірити готовність структурних підрозділів органів внутрішніх справ до припинення масових порушень громадського порядку, а також до ліквідації їхніх можливих негативних наслідків.

Мобільним бригадам медиків були створені умови, наближені до реальних. Людям у білих халатах необхідно було швидко оцінити ситуацію, зорієнтуватися і надати умовним постраждалим необхідну допомогу. У навчаннях були задіяні санітарний автомобіль та реанімобіль, оснащений необхідним сучасним обладнанням для порятунку життя.

Міліцейські лікарі демонстрували свої професійні навички щодо евакуації потерпілих, надання екстреної першочергової медичної допомоги та транспортування постраждалих під час масових заворушень. Крім того, вони провели теоретичні та практичні заняття по роботі з реанімаційним обладнанням.

Дивлячись на те, як швидко, впевнено та професійно медичні працівники виконували необхідні дії, можна бути впевненими, що луганська міліцейська медична служба – це справжні професіонали своєї справи.

Відділ зв’язків із громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: Аби уникнути штрафу – ...

КОМЕНТАРІ